Indhold Print
Facebook   LinkedIn   Twitter   e-mail   Flere delingsmuligheder

Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen
sætte en eller flere cookies på din computer.

0 vurderinger
Samlet vurdering
0 stjerne
Forskellige arbejdesområder21.03.2012Spørgsmål

Hej. Jeg vil starte en virksomhed, hvor jeg fælder og beskære træer. I den forbendels skal jeg vælge en brancekode "X". Spørgsmålet er: Må jeg i min virksomhed, i korte perioder, sælge min arbejdeskraft som arbejdesmand på et byggeri?

Svar

Hej.

Du kan gøre det at du vælger din hovedbranche som fældning og beskæring af træer, og så har du mulighed for at vælge 2 bibrancher. Du kan så vælge en bibranche der hedder 811000 "kombinerede serviceydelser" der bl.a. omfatter handyman. Dette vil give dig mulighed for at beskæftige dig med flere områder.

Med venlig hilsen

Erhvervsstyrelsen

Annette Vandet

Svar af
Annette Vandet
Annette Vandet
Erhvervsstyrelsen svarer på spørgsmål omkring registrering af selskaber og personligt ejede virksomheder. Vi kan oplyse om, hvordan du finder selskabsoplysninger og regnskaber og hvordan du indberetter til det offentlige via Virk.dk. Vi kan hjælpe med spørgsmål omkring Selskabsloven, Lov om erhvervsdrivende virksomheder, CVR loven osv. Vi administrerer bla også hjemmeserviceordningen og næringsbasen. Endelig svarer vi også på generelle spørgsmål om Iværksætteri og opstart af virksomhed.

Hjemmeside: www.erhvervsstyrelsen.dk
Se alle svar fra Annette Vandet (349)
Kunne du bruge svaret til at komme videre?
0 stjerner

 

Svarene fra eksperterne bliver som udgangspunkt udarbejdet som generelle svar på typiske spørgsmål inden for de områder eksperterne repræsenterer. Ved mere specifikke spørgsmål henvises spørgeren til yderligere, personlig rådgivning.
Fem stjerner er den højeste vurdering, du kan give.

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet.

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.

Gem Vilkår og betingelser for brug

Om Spørg Eksperten

Eksperterne svarer gratis på dine spørgsmål inden for 24 timer. I forbindelse med helligdage og højtider samt i sommerferieperioder må du forvente en længere svarfrist.


Sommerferie
Spørg Eksperten holder sommerferie fra den 18. juli til den 18. august 2014. I denne periode vil der ikke blive besvaret spørgsmål fra vores eksperter. God sommerferie til alle.

Læs mere om Spørg Eksperten

Stil et spørgsmål

Eksperter besvarer gratis og inden for 24 timer (man-fre) dine spørgsmål om fx opstart af virksomhed, regnskab, finansiering og forsikring.

Stil et spørgsmål