Indhold Print
Facebook   LinkedIn   Twitter   e-mail   Flere delingsmuligheder

Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen
sætte en eller flere cookies på din computer.

0 vurderinger
Samlet vurdering
0 stjerne
Transport af mennesker - kurser?20.04.2012Spørgsmål

Hej. Jeg vil gerne starte en virksomhed hvor jeg kommer til at køre folk fra Danmark til Polen og tilbage. Jeg har prøvet at få informationer om krav til føreren af bilen, som de mennekser skal køres i, men fik ikke rigtigt noget svar. Jeg prøver lige at spørge Jer, så håber jeg I kan hjælpe. Det skal være kørsel med folk i en bil til op til 8 personer, sådan at jeg kan køre på min kat. B kørekort. Er der nogle krav til at jeg skal have nogle kurser i forbindelse med at køre med folk, nogle tilladelser, beviser og lignende ? Jeg har fået at vide meget lidt, men mangler præcis info for at komme i gang. Oven i købet så kender jeg jo ikke så meget til reglerne og det som er klart for de fleste er ikke så klart for mig, fordi jeg selv kommer fra Polen. Jeg kender godt til reglerne ift. kørsel med folk i Polen, men der er sikkert nogle andre regler i Danmark. Det andet spørgsmål er i forhold til at få et lån. Ved I om der er mulighed for at låne penge andre steder end banken? Jeg tænker måske kommunen? Det kan være umuligt at få et lån hos banken. Jeg vil rigtigt gerne starte min egen virksomhed fordi jeg har været ledig i 3 år pga. at det firma jeg arbejdede i gik konkurs og jeg kunne ikke få arbejde siden. Jeg er blevet træt af at der intet arbejde er og bestemte mig for at gøre noget ved det. Jeg håber virkeligt I kan hjælpe mig med at besvare mine spørgsmål og hvis ikke I kan, så vil jeg gerne vide hvor jeg kan får hjælp henne? Mvh. Jacek

Svar

Hej Jacek.
Erhvervsstyrelsen er en registreringsmyndighed, og som sådan kan vi ikke hverken rådgive eller vejlede i spørgsmål som dine - vi registrerer virksomheder, men hvordan selve driften af dem skal planlægges og alle de praktiske spørgsmål omkring forløbet kan vi ikke besvare...

Imidlertid har jeg forsøgt at undersøge sagen en smule, og har fundet nogle brugbare oplysninger på dette link:http://www.ungdomsringen.dk/transport-1663.aspx.
Der står en del om regler for buskørsel i Danmark og udlandet, og buskørsel i lejet eller lånt bus. Der er desuden henvisninger til følgende hjemmesider: www.trafikstyrelsen.dk, www.retsinformation.dk samt www.sikkertrafik.dk.

Du har også lov til at kontakte www.startvækst.dk hvor du kan få oplysninger om dit regionale væksthus, og væksthuskonsulent, som du vil kunne få en aftale med, som sandsynligvis vil hjælpe dig.

Med venlig hilsen

Erhvervsstyrelsen

Annette Vandet

Svar af
Annette Vandet
Annette Vandet
Erhvervsstyrelsen svarer på spørgsmål omkring registrering af selskaber og personligt ejede virksomheder. Vi kan oplyse om, hvordan du finder selskabsoplysninger og regnskaber og hvordan du indberetter til det offentlige via Virk.dk. Vi kan hjælpe med spørgsmål omkring Selskabsloven, Lov om erhvervsdrivende virksomheder, CVR loven osv. Vi administrerer bla også hjemmeserviceordningen og næringsbasen. Endelig svarer vi også på generelle spørgsmål om Iværksætteri og opstart af virksomhed.

Hjemmeside: www.erhvervsstyrelsen.dk
Se alle svar fra Annette Vandet (352)
Kunne du bruge svaret til at komme videre?
0 stjerner

 

Svarene fra eksperterne bliver som udgangspunkt udarbejdet som generelle svar på typiske spørgsmål inden for de områder eksperterne repræsenterer. Ved mere specifikke spørgsmål henvises spørgeren til yderligere, personlig rådgivning.
Fem stjerner er den højeste vurdering, du kan give.

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet.

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.

Gem Vilkår og betingelser for brug

Om Spørg Eksperten

Eksperterne svarer gratis på dine spørgsmål inden for 24 timer. I forbindelse med helligdage og højtider samt i sommerferieperioder må du forvente en længere svarfrist.


Sommerferie
Spørg Eksperten holder sommerferie fra den 18. juli til den 18. august 2014. I denne periode vil der ikke blive besvaret spørgsmål fra vores eksperter. God sommerferie til alle.

Læs mere om Spørg Eksperten

Stil et spørgsmål

Eksperter besvarer gratis og inden for 24 timer (man-fre) dine spørgsmål om fx opstart af virksomhed, regnskab, finansiering og forsikring.

Stil et spørgsmål