Indhold Print
Facebook   LinkedIn   Twitter   e-mail   Flere delingsmuligheder

Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen
sætte en eller flere cookies på din computer.

Evaluering

9 evaluering(er)
Samlet vurdering
5 stjerne
Stina Løndahl Henriksen Stina Løndahl Henriksen Virksomhedskonsulent, ejer
Firmasynergi v/Stina Henriksen
  • Start evaluering
  • Dine oplysninger
  • Foretag evaluering
  • Bekræft

Hvis du vil evaluere denne rådgiver, skal du være ansat eller tidligere ansat i en virksomhed, som rådgiveren har løst en opgave for. Du skal indtaste et CVR-nummer for at kunne evaluere, og du kan kun evaluere rådgiveren og/eller virksomheden én gang pr. løst opgave.

Hvilken opgave vil du evaluere?Stina har hjulpet os i flere omgange med større eller mindre opgaver omkring veterinær markedsføring - der har involveret planlægning og afholdelse af messer, kampagnemateriale m.m.
I forbindelse med opstart af egen virksomhed har Stina hjulpet med at lave overordnet forretningsplan, budgetteringer og markedsføringsplan (inkl. konkrete bud på markedsføringstiltag).
Analyse af virksomhedens udgangspunkt for at integrere forretningsdrevet samfundsansvar i profilen. Konkrete forslag til ændringer/ fokusområder og til en CSR-kommunikationsstrategi
Sparring og rådgivning i forbindelse med lancering af nyt teknisk produkt på det veterinære marked i Danmark og Sverige, samt senere Norge
Stina har i forbindelse med opstart af min virksomhed, og efterfølgende køb af virksomhed, gjort et fantastisk stykke arbejde ved at få alle mine tanker og ideer sat sammen således at de kunne bruges til noget i hverdagen Samtidig er der udarbejdet en Forretningsplan med markedsførringsplan osv. Jeg er rigtig glad for at jeg kom i kontakt med Stina, det vil jeg klart anbefale andre.
Stina har ydet hjælp til vores multisport hold i forbindelse med holdets arbejde med at opsøge nye samarbejdspartnere / sponsorer. Opgaven har bestået i at afkode og synliggøre holdets kompetencer og sætte dem i relation til nye samarbejdspartnere. Med sit indgående kendskab til forskellige virksomheder, har Stina hjulpet os med at målrette vores sponsorsøgning og profilere holdet .
Stina har fungeret som mentor ifm. udvikling af salg og markedsføringsområdet i virksomheden. Stina har ydet rådgivning og sparring i forbindelse med præcisering af forretningskoncept og kundeportefølje samt salgs- og markedsføringsstrategi. Stina er utrolig kompetent og skarp til hurtigt at se hullerne og finde mulighederne.


Gem/Næste >
Samlet evaluering

Den samlede evaluering består af en vurdering af disse fire områder:

Ydelsens anvendelighed
Hvor brugbart er det arbejde, du har fået udført hos rådgiveren?

Faglighed og viden
Hvor kompetent var rådgiveren ift. den opgave, du har fået løst?

Pris ift. resultat
Var prisen rimelig ift. den løsning, rådgiveren har leveret?

Forventningsafstemning
Var rådgiveren god til at forstå og imødekomme dine krav til opgaven?

Opret rådgiverprofil

På Rådgiverbørsen.dk kan alle private rådgivere og rådgivnings-virksomheder oprette en profil.

En profil giver flere fordele:

  • Du kan synliggøre dine kompetencer og ydelser over for virksomhederne
  • Du får nem og hurtig adgang til at finde og byde på udbudte opgaver
Opret profil