.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
.
.

Konference den 17. november 2010 - KVINDER KAN - Bliv klar til at erobre verden

kvinderkan_46hojreside .

Invester i en unik dag på konferencen Kvinder Kan i smukke omgivelser på Holckenhavn Slot ved Nyborg, hvad enten du er nystartet iværksætter eller allerede er godt i gang med at drive virksomhed.

  • Få fokus på salg til udlandet, og hør hvor du kan få nyttig hjælp til at komme i gang med eksport
  • Hør, personlige beretninger fra kvindelige iværksættere og virksomhedsejere, som er kommet godt fra start
  • Skab nye kontakter, netværk med andre kvinder og bliv inspireret til at optimere din virksomheds potentiale

Det er nemlig ikke så svært at få succes med salg til udlandet, når du ved, hvem du skal kontakte for at få hjælp.

På konferencen kan du møde Christina Holck, som først var ung baronesse på en af Danmarks smukkeste herregårdsslotte og nu har forvandlet sit slot til en driftig virksomhed med gæster fra hele verden. Du kan også høre de spændende indlæg med overskrifterne "Fra kylling til kælling" og "Dyrk din indre dronning for at erobre verden".

Der er interessante workshops, hvor du kan høre, hvordan andre kvinder har fået sat gang i salget til udlandet, og hvor der kan hentes hjælp til at blive klar til erobre verden.

Vigtigst af alt du kan netværke med andre kvinder nationalt og internationalt og få nyttig sparring til at optimere din virksomheds potentiale.

Læs mere om programmet og alle de andre spændende indlæg

Tilmeld dig her

.
.
.

Netværksforløb for kvindelige virksomhedsejere i Region Midtjylland

I begyndelsen af januar 2011 starter flere netværksforløb for kvindelige virksomhedsejere i Danmark. Region Midtjylland er klar med mere information om deres forløb. I Syddanmark starter vi første forløb d. 28. oktober 2010, hvor holdet er fyldt op med et deltagerantal på 12.

Er du kvindelig virksomhedsejer og interesseret i at indgå i netværksforløb af et års varighed, hvor du får sat fokus på dine udfordringer med de andre deltagere som inspirerende og kritiske sparringspartnere, så er forløbet helt sikker noget for dig.

I netværksforløbet arbejdes der efter en planlagt struktur. Udgangspunktet er at fremme din virksomhedsstrategi og danne basis for lederudvikling i tæt samspil med de andre deltagere.

Læs mere om forløbet i Region Midjylland her

. Netværk
.
.
.

Film om kvinder der har " Gjort drømme til virkelighed".

Få inspiration fra fire dygtige kvindelige iværksættere, som i dag driver deres egen virksomhed med succes.

På filmene kan du møde:

  • Christina Hembo er Vild med Dans deltager og indehaver af virksomheden Christina Design London, hun designer og sælger ure og har verden som legeplads.
  • Anna Aagaard Storm er indehaver af reklamebureauet Fingerspitz, hvor startegien styrer virksomheden.
  • Anne Sofie Villumsen er indehaver af frisørkæden Zenz, hvor der lægges vægt på grøn vækst og godt helbred.
  • Lone Frederiksmose er indehaver af DK-Byg Totalentreprise og har succes på en tagryg.

Se filmene

. Film2
.
.
.

Netværksarrangement for kvindelige virksomhedsejere på tværs af Øresund denne gang i Malmø

Sverige og Danmark .

Den 9. november i Malmø 2010 kl. 10.00 - 16.00

I lighed med arrangement afholdt i København d. 21. september 2010 holdes endnu et netværksarrangement i Malmø d. 9. november 2010, hvor du får mulighed for at opbygge et vigtigt netværk med ca. 20 svenske kvindelige virksomhedsejere. Kom og vær med!

På netværksdagen kan du møde Øresundskomiteen, som sætter fokus på arbejdsmarked, infrastruktur og kultur i grænseregionen. Susanne Brannebo vil tale om "At tage sig betalt for sine opgaver". Marina Hjørdie fra Væksthus Hovedstaden i København vil have et spændende indlæg om netværk og netværkstyper.

Arrangementet finder sted i forbindelse med Væksthusenes tilbud til kvindelige virksomhedsejere www.virksomhedskvinder.dk, hvor kvindelige virksomhedsejere kan få inspiration af kvindelige rollemodeller, events og arrangementer og få adgang til sparring, netværk og mentorordninger og virksomhedsudviklingsforløb specielt målrettet til kvindelige virksomhedsejere.

Hør mere om arrangementet, kontakt Marina Hjørdie, mhj@vhhr.dk

.
.