Indhold start

Digitalisering af din administration - ERHVERVSHUS SYDJYLLAND

digitalisering_administration_robot

Digitalisering af din administration

Der er oplagte gevinster ved at tænke digitalisering ind i jeres administrative processer. I opnår:

- Effektivisering og tidsbesparelser
- Øget kvalitet
- Ensretning af processer
- Økonomisk gevinst

Start i det små – og skab integration

Vi ser mange virksomheder holde igen, fordi det virker uoverskueligt at finde de rette løsninger og i det hele taget at digitalisere processer, som altid har kørt manuelt på én bestemt måde.

Men du kan med fordel starte i det små og udpege et område ad gangen, så I selv kan følge med. Det vigtige er, at de systemer, I vælger, kan tale sammen. Med god integration, sikrer I, at jeres stamdata flyder mellem systemerne.

En Cloud-løsning er en både hurtig og værdifuld måde at tage hul på digitaliseringen af jeres processer. Med en Cloud-løsning kan du abonnere på eller købe forskellige app’s, som kan løse en konkret opgave eller automatisere en proces.

Gode startknapper

Som mindre virksomhed er der – når Cloud-løsninger er på plads – to andre interessante områder at tage fat, og som kun kræver mindre investeringer.

Bedre udnyttelse af data skaber gevinst for stort set alle virksomheder. Mange har solide it-systemer, men de får ikke det fulde udbytte af dets funktioner. Det kan fx være automatisk udtræk af data til en månedsrapport, som skaber overblik over jeres nøgletal, og hvor I overskueligt ser jeres salg, udestående, omkostninger osv.

Kontorrobotter lyder måske som en fjern fremtid, men i dag er der enkle løsninger på markedet. Med kontorrobotter kan I automatisere de mange gentagne processer, som I kører manuelt. Det kan fx være automatisk træk af lagerlister eller mailflows styret af kontorrobotten.

Dine data fortjener at blive anvendt

robot_cloud_mobil_billedfelt

Mange virksomheder har allerede de it-systemer, som de skal bruge til at skabe automatisering af de administrative processer, men de udnytter dem ikke.

Læs de forskellige råd

Video: Kontorrobotter
bjarne_video_billedfelt_kontorrobotter

Vækstkonsulent Bjarne Sørensen giver dig i videoen svar på, hvad kontorrobotter er og hvad de kan bruges til.


Hør om fordelene for din virksomhed

Klar til dialog?
robot_ring_kontakt_dialog02

Vil du allerede nu have fat i en vækstkonsulent, som kan tage en indledende dialog med dig om din digitalisering, så er Allan Clausen parat til at hjælpe dig.

Kontakt Allan for dialog