Indhold start

Få gearet din produktion til fremtiden - viden om digitalisering - ERHVERVSHUS SYDJYLLAND

digitalisering_produktion_robot_gear_lang

TEMA: FOKUS PÅ DIGITALISERING

Få gearet din
produktion til fremtiden


Som det første skal du finde ud af, hvor det giver størst udbytte at sætte ind. Det starter med en kortlægning af processerne i din produktion. Du skal have udpeget alle de steder, hvor der sker gentagelser, fordi det er her, at der kan digitaliseres og automatiseres.

Mange virksomheder indvender: ”Vi har ikke gentagelser. Det er altid kundetilpassede løsninger”. Alligevel viser det sig, at der altid er processer, som man gør igen og igen.

Når dine processer er kortlagt, har du et overblik over, hvor det giver mest værdi at gå i gang med automatisering.

Omlægning til papirløs produktion med et stærkt planlægningssystem er ofte en vinder. Det giver nemlig dine medarbejdere et komplet overblik over de ordrer, som skal ekspederes. Ordrerne bliver sorteret efter prioritet. I kan se produktionstiden. Og det er blot nogle af fordelene. Facit er: Øget produktivitet, bedre overblik og forbedret leveringsevne.

Opsamling og brug af data kan løfte din produktion til et nyt niveau. Dit produktionsudstyr opsamler sikkert allerede et hav af data, men uden I benytter dem til noget. Ved at skabe overblik over hvilke data I har og derefter vurdere om jeres data kan bruges i en konkret problemstilling, kan du optimere jeres produktion.


Giv mig mere viden om digitalisering i produktionen

Over de næste par uger får du værktøjer og brugbar viden om, hvordan du digitaliserer din produktion, serveret direkte i din indbakke i form af fem mails. Du får videoer og artikler, hvor vi kommer omkring, hvordan du digitaliserer dit informationsflow, skaber datadrevet produktion og får automatiseret dine processer. Samtidig kan du glæde dig til fortællinger fra virksomheder, som allerede har succes med digitalisering af produktionen.


knap_digitaliseringsformular


Klar til dialog?

Vil du allerede nu have fat i en vækstkonsulent, som kan tage en indledende dialog med dig om din digitalisering, så er Troels Larsen parat til at hjælpe dig.

robot_ring_kontakt_dialog02