Indhold start

Få løftet dit salg og din markedsføring gennem digitalisering - ERHVERVSHUS SYDJYLLAND

digitalisering_salg_robot_klode_lang

TEMA: FOKUS PÅ DIGITALISERING

En enkel vej til digitaliseret
salg og markedsføring


Hver dag er der nye eksempler på virksomheder, som øger deres omsætning, fordi de med succes har digitaliseret deres salg eller markedsføring.

Du har sikkert spurgt dig selv op til flere gange, hvad du kan gøre på den front.

Nu er tiden inde til at handle!

Der er nemlig tre oplagte og enkle veje til digitalisering af jeres salg og markedsføring, som giver resultat.

1) Start med jeres website. Mange virksomheder har en flot og indbydende hjemmeside, men de bruger den ikke aktivt. Hjemmesiden er et passivt visitkort, som potentielle kunder skal være heldige at finde. Med det rette forarbejde kan dit website blive et aktivt og dynamisk omdrejningspunkt i jeres markedsføring og salg.

2) E-handel bliver en stadig vigtigere vej til mersalg og indgange til nye markeder. Det gælder både salg via egen webshop, og muligheden for at få dine produkter på forhandlerplatforme eller store digitale markedspladser som for eksempel Amazon.

3) Sociale medier. De fleste virksomheder ved, at sociale medier er en både billig og vigtig vej til markedsføring. Samtidig er der mange virksomheder, som ikke har fundet sig til rette på de Sociale medier. De har vanskeligt ved at gøre sig interessante for deres målgrupper på de nye platforme, og der skydes til højre og venstre. Med et strategisk fokus og kvalificeret indhold kan du nå langt med sociale medier og disciplinen social selling.

Husk, opdatering af dit website

robot_www_billedfelt

Alt for mange virksomheder får ikke tilstrækkeligt ud af deres website, der mest af alt har karakter af en passiv online-annonce.


Læs Bjarne Sørensens artikel om emnet

Sælg dine produkter online
lars_video_billedfelt

Vækstkonsulent Lars Bergholdt gennemgår 3 måder at sælge online: via din egen webshop, dine forhandleres webshop og en digital markedsplads.

Bliv inspireret i video

Find din stemme på de sociale medier
robot_cloud_mobil_billedfelt

De fleste virksomheder er i dag på de sociale medier, men alligevel kæmper mange med at finde ud af, hvordan de får effekt af indsatsen.


Læs artiklen fra Jesper Holst-Egede

Dyberg Larsens digitale rejse
dyberg_casefoto_indgangsside

Lampevirksomheden Dyberg Larsen havde brug for at få skabt et aktivt website, som spillede sammen med SoMe-indsats og med integreret online platform til eksportsalg.

Læs direktørens fortælling

I gang med marketing automation
robot_marketingauto_billedfelt

Har du en ambition om at udnytte de digitale muligheder for markedsføring, men ved du ikke, hvordan I skal gribe det an, kan svaret være lige her: Marketing automation.

Se de åbenlyse gevinster

Klar til dialog?
robot_ring_kontakt_dialog02

Vil du allerede nu have fat i en vækstkonsulent, som kan tage en indledende dialog med dig om din digitalisering, så er Bjarne Sørensen parat til at hjælpe dig.

Kontakt Bjarne for dialog